ErvaringenIn verband met de privacy zijn de namen meestal weggelaten.


Slecht slapen en nachtmerries

Ons zoontje van zes sliep slecht: bijna elke nacht werd hij een of meerdere keren wakker. Hij had last van nachtmerries. Overdag gaf hij aan dat zijn hoofdje zo vol zat. Juliette heeft hem in een paar sessies op een persoonlijke en speelse manier geholpen om van zijn slaapproblemen af te komen. Ook zijn hoofdje is minder vol. We gebruiken nog steeds de handige tips die ze ons gaf. In korte tijd hebben we een zeer positieve verandering ervaren.

Ook prettig was dat ons zoontje het echt leuk vond om naar Juliette - en haar hond Mila - toe te gaan en zich erg op zijn gemak voelde bij haar. Mocht hij in de toekomst nog eens een zetje nodig hebben, dan komen we graag terug bij Juliette!

Monique Hemmes


Gevoelens leren verwoorden

Ik ben je heel erg dankbaar dat je op ons pad terecht bent gekomen voor onze dochter vooral en voor ons zelf ook natuurlijk. Ik zie verandering bij haar en voel dat ze beter weet hoe ze met haar gevoelens om moet gaan. En ik zie dat ze gelukkiger is, dus dan ben ik dat ook.

(moeder over haar 6-jarige dochter)


HSP, sociale vaardigheden en meer zelfvertrouwen

Onze zoon van 11 is voor meer rust, meer zelfvertrouwen, sociale vaardigheden en omgaan met HSP in de praktijk geweest. Wij hebben de begeleiding als prettig ervaren, er was snelle terugkoppeling en een flexibele opstelling. Ook waren de sessies praktisch toepasbaar voor hem en is er in korte tijd veel bereikt. Reactie zoon: Het was goed, leuk, gezellig en grappig!


Individuele opvoedopstelling met volwassene

Hallo Juliette, Ik wil je graag nog een feedback schrijven over onze sessie. Prettig hoe je coacht. Het is veilig. Je bent sensitief, en ook concreet. Gaat niet zweven of zo iets, blijft bij hier en nu. Ik kreeg de ruimte.

Hartelijke groet, Majella.


Meer zelfvertrouwen, meer rust en veiliger voelen

Vergeet ik nog erbij te schrijven dat ik vind dat het heel goed gaat met mijn dochter: ze is meer aanwezig, steviger, krachtiger en vrolijker en op school had de juf ook door dat ze met rekenen vooruit ging! Dus fijne berichten, ik ben er heel blij mee dat we bij jou komen!

Groetjes, Karin Jaegers


Kleuter en meer zelfvertrouwen

Hallo Juliette,

We hebben al een tijdje geen contact gehad, maar dat komt omdat het gewoon super goed gaat met onze dochter.

Het is een goede keuze geweest om haar nog even te laten kleuteren. Haar zelfvertrouwen neemt steeds een beetje toe en ze is inmiddels zelfs zover dat ze soms ziet dat leren mag. Onzekerheid blijft wel haar achilleshiel. Ze weet dondersgoed dat ze getest wordt op school en was dan ook helemaal opgelucht toen we zeiden dat dat heel goed was gegaan.

Haar creativiteit begint zich te laten zien en ze is ontzettend nieuwsgierig naar wat er allemaal nog meer uit te vinden is in de wereld.

Dankjewel voor jouw bijdrage hieraan!

Hartelijke groeten!

Moeder van 6-jarig meisje


Sociale vaardigheden en concentratie

Dag Juliette

Ik dacht dit vind jij vast leuk om te weten. En ik deel het graag met je want ook jij was één van de steunpunten voor onze zoon in de afgelopen jaren!

Hij is welkom bij de vervolgopleiding. Bij het intakegesprek gaven ze aan dat de vlog die hij had gemaakt voor dit gesprek een goed voorbeeld is voor andere leerlingen en of zij het mochten gebruiken.

Dank nogmaals voor jouw aandeel in zijn ontwikkeling. Nu nog even dat examen halen maar hij staat er heel goed voor dus daarin hebben we alle vertrouwen.

Hartelijke groet

Moeder van 15- jarige zoon (met pddnos)


Beter slapen

Hoi Juliette, Ik zou graag een afspraak voor onze zoon willen maken. De vorige keer hadden we afgesproken dat het een afsluitende afspraak wordt. Met eventueel later nog een opfrisafspraak. Het gaat goed nu met hem. Wel heeft hij soms nog angst om alleen naar boven te gaan maar al een stuk minder en ook het slapen gaat een stuk beter. Hij zit lekker in zijn vel. Wat mezelf betreft heb ik veel aan onze afspraak gehad. Ik heb thuis nog veel op papier gezet om dingen helder te krijgen en dat werkte heel goed. Ook ik zit lekker in mijn vel. Het voelt goed zo en ik heb voor nu het gevoel dat ik geen afspraken nodig heb voor mezelf.

(moeder van 8-jarig zoontje)


Tiener en hooggevoeligheid

Zoals beloofd even een mail van onze kant. Het gaat heel goed met onze zoon (14 jaar). Hij heeft een heerlijke vakantie gehad. Wij hebben van hem genoten. Hij is heel vrolijk en enthousiast. Hij zit heel goed in zijn vel en zijn gezondheid gaat ook heel goed. Tot nu toe komt hij ook nog enthousiast uit school en niet zo extreem moe zoals dat vorig jaar regelmatig het geval was. Ik realiseer me dat het schooljaar nog maar net begonnen is. Maar het is fijn dat hij zo positief start. Hij gaat ook meer relaxed met zijn huiswerk om, durft iets leuks voor zichzelf te doen en dan in de avond naar boven voor huiswerk. Hij ontspant meer dan ooit. Nu heeft hij ook het voordeel dat hij veel minder slaap nodig heeft, hij heeft ook meer vrije tijd.

Hij heeft ook meer zelfvertrouwen naar anderen toe en durft meer dingen op te pakken. Heeft in de zomervakantie zelfs een nacht bij zijn vriend gelogeerd en het nog leuk gevonden ook! Hij durft thuis ook meer van zich af te bijten. Voorheen reageerde hij op de meeste dingen met tranen en nu reageert hij veel beter.


Sociale vaardigheden versterken en meer zelfvertrouwen

Graag wil ik je even vertellen dat ik zojuist een gesprek heb gehad met de juf van onze dochter (6 jaar). Zij is erg gegroeid in haar persoonlijkheid. Ze komt goed op voor zichzelf, zit lekker in haar vel. Ook thuis merk ik dat het haar lekker gaat. Soms staat ze boos en tegensprekend tegenover me. Een ontwikkeling die ik nog niet van haar kende. Een teken dat ze groot en zekerder word lijkt me. Ze weet het ook nog zo te doen zonder brutaal te zijn. We zijn er erg blij mee!


Loslaten en minder piekeren

Ik kan echt zeggen dat er bij mij echt vooruitgang zit en dat merk ik vooral dat ik een stuk beter in mijn vel zit. Veel minder bezig ben met wat anderen van mij denken en dat bespaart mij het vele malen in bed. Kan het sneller van mij af zetten maak mij gewoon veel minder druk en dat scheelt een hele hoop.

(vrouw 37 jaar)


Verlatingsangst

Het gaat erg goed met Jetske! En als ze even “wankelt” heeft ze zich zo weer herpakt. Weet je wat ze zei op de terugweg? “Weet je wat jullie moeders eens moeten doen? ....ons loslaten.” Wij redden ons zelf wel hoor!"

(Noor, moeder van 5-jarige dochter)


Sociale vaardigheden en niet gelukkig

Met onze zoon (8 jaar) gaat het overigens uitstekend!!!! Hij zit echt heerlijk in zijn vel. Hij relativeert alles heel goed. Natuurlijk heeft hij ook wel eens een dip, maar hij blijft er niet zo lang meer in hangen. Hij heeft leuke vrienden gekregen! Kortom, voor ons is alles nog zo'n bijzondere en heel fijne ervaring! We hebben weer een gelukkig kind.


Concentratie en motoriek

Mijn zoon van, inmiddels, zeven is een aantal keren bij Juliette geweest. Hij vond het altijd heerlijk om te gaan, en gaf zelf ook aan wanneer het tijd werd voor een nieuwe afspraak. Mijn zoon en Juliette hebben met name gewerkt aan verbetering van zijn concentratie; het zich beter af kunnen sluiten voor prikkels uit de omgeving.

Na een sessie was duidelijk te zien hoe zijn motoriek vloeiender werd, en hij voor zichzelf meer houvast had gevonden die hem hielp bij het focussen op wat belangrijk is,en de rest proberen te laten voor wat het is.

Vooral het werken met kleuren en het kiezen van dieren die bij hem horen werkte goed,die blijven nog steeds bij hem. Ik vond het geweldig om te zien hoe Juliette de eigenheid van mijn zoon volkomen respecteerde en zo een gelijkwaardigheid liet ontstaan die het voor hem mogelijk maakte om zich in vrijheid en op een speelse manier bezig te houden met dingen die voor hem moeilijk waren.


Boze buien en faalangst

Dag Juliette, hierbij wil ik je even laten weten hoe het met onze zoon van 6 jaar is vergaan de eerste dagen op school. Positief tot nu toe, voor het einde schooljaar een gesprek gehad met de juf van dit schooljaar. Hij lijkt met het “probleem” (faalangst, perfectionisme en boze buien) veel beter om te gaan. Juf stelt hem op zijn gemak, heeft hem een rustig plekje in de klas gegeven.

Ben op evaluatiegesprek geweest, allemaal positieve berichten, goede concentratie, geen boze buien meer, werkt netjes, luistert goed, beter kan je als ouders niet wensen. Via deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor alles wat je voor hem hebt gedaan, en wat je (nog) voor hem betekend hebt.


Weer lekker slapen en concentratie

Beste Juliette, Een tijd geleden hebben onze zonen kort bij jou coaching gevolgd. Ik vind het leuk om je te laten weten hoe het met ze gaat. Onze oudste zoon gaat heel goed op school. Hij heeft nooit meer last van wiebelknieën, kan zich goed concentreren als hij er zich toe zet. Top dus! Voor hem geldt nu: willen = kunnen.

Onze jongste zoon slaapt goed in. Alleen is geen probleem, hoewel hij mama boven nog steeds fijn vindt. Hij vraagt zelfs of het licht op de gang uit mag want hij kan veel beter slapen in het donker met alleen zijn spookje aan. Ook Top dus. Het lange termijn effect van je goede werk is wel bewezen.

Heel hartelijke groeten

(moeder van twee zonen van 8 en 11 jaar)


Vooruitgang en oudergesprek

Wij ervaren het heel bijzonder dat onze zoon van 6 het zo fijn vindt hier. Leuk om te zien en te horen dat er vooruitgang is. Onze zoon vindt het heerlijk om te komen, het doet hem goed. Verder vinden wij het oudergesprek na drie sessies heel verhelderend.


Heldervoelend en opfrisafspraak

Onze dochter (nu 6 jaar) is vorig jaar een aantal keer in de praktijk geweest. Ze is erg helder en gevoelig en heeft de diagnose PDD-NOS. In de sessies kwam het thema veiligheid naar voren. Ze leerde haar angst uit te spreken en met tips van Juliette hebben we samen maniertjes bedacht om, bijvoorbeeld 's avonds in bed, zich veiliger te voelen. Het veiliger gevoel kwam tot uitdrukking in haar tekeningen. Verder heeft Juliette haar geholpen om meer in het hier en nu te zijn en in contact te blijven met haar omgeving. Zij ging altijd graag naar Juliette toe en nu, een jaar later, riep ze opeens: “Ik wil naar Juliette!” En dan weten wij dat het weer tijd is voor een “opfrisafspraak”.


De reis naar Binnen bij volwassenen

Na een reis naar binnen: “Ik kan echt zeggen dat er bij mij echt vooruitgang zit en dat merk ik vooral dat ik een stuk beter in mijn vel zit.” Veel minder bezig ben met wat anderen van mij denken en dat bespaart mij het vele malen in bed. Kan het sneller van mij af zetten maak mij gewoon veel minder druk en dat scheelt een hele hoop."

(vrouw 37 jaar)


Meer zelfvertrouwen en HSP

Onze zoon heeft erg veel baat bij de begeleiding (voor hsp, concentratie en zelfvertrouwen) en pikt er op een goede manier veel van op. Zie hem rustiger worden en opener naar iedereen. Als ouders hebben wij meer inzicht in de emotionele processen en kunnen er beter mee omgaan.

(ouders van een hoog sensitieve zoon, 10 jaar)


Hoofd opruimen

Onze dochter van 10 is voor o.a. meer zelfvertrouwen, druk hoofd opruimen en sociale vaardigheden in de praktijk geweest. Wij hebben de begeleiding als zeer goed ervaren. Zij vond het ook erg leuk, met plezier ging zij er naar toe.


Geen buik- en hoofdpijn meer

Verder gaat het over het algemeen goed met onze zoon. Het lijkt een beetje op de zee. Het verloopt met golfbewegingen. Hij herpakt zich veel sneller, zodat het niet te veel uit de hand loopt. Gelukkig is hij nu niet meer zo ongelukkig op school en heeft hij tot nu toe geen buik- en hoofdpijn meer gehad.

(Andrea Kars over zoontje van 7 jaar)


Beter spreken

Er waren slechts twee sessies nodig om een grote verandering bij onze zoon van 4 te bewerkstelligen. Het valt iedereen op dat hij rustiger is, minder snel boos wordt en dat hij in zijn doen en laten is gegroeid. Hij zit gewoon veel beter in zijn vel. Onverwacht is zelfs zijn spraak vooruit gegaan, wat weer veel frustratie scheelt omdat hij beter te verstaan is.


Rouwverwerking

Onze dochter heeft meer innerlijke rust na de begeleiding in verband met het overlijden van een dierbaar familielid. Zij heeft het meer een plekje kunnen geven. Bijzonder vinden wij dat met jouw werkwijze kinderen helemaal in hun waarde worden gelaten!

(moeder over dochter van 11 jaar)


Rekenen gaat beter

Onze zoon is erg blij dat zijn score bij rekenen na de begeleiding bij jou is gestegen!

(moeder over zoon van 12 jaar)


Weer goed slapen en HSP

Verder gaat het echt goed met haar. Ze slaapt goed, gaat weer bij andere kinderen spelen en merkt niks van de spanning die er momenteel heerst. Ze heeft duidelijk haar schildje weer opgebouwd. Zelfs de muziek mocht weer hard! Ook het autorijden gaat goed. Geweldig om te zien.

(moeder over hooggevoelige dochter van 7 jaar)


Speurtocht naar het hart

Jesse kwam na de eerste afspraak uitgelaten thuis. Hij was enthousiast over de “speurtocht” die hij naar zijn hart gemaakt had. De dagen er na had Jesse na lange tijd weer vriendjes die met hem wilden spelen. Hij is nu meer bezig met het regelen van afspraakjes met vriendjes en durft dit ook te vragen. En hij is zich meer bewust geworden dat als hij aardig doet er ook meer jongetjes met hem willen spelen. Het lijkt dat hij op sociaal gebied steviger in zijn schoenen staat.

Hij is ook niet meer bang om gepest te worden en als het nog wel gebeurt dan slaat hij niet meer gelijk terug maar gaat er mee naar zijn juf. Verder valt op dat Jesse nu bijna alle letters van het alfabet kent. Na lange tijd te zijn blijven steken in het herkennen van een beperkt aantal letters heeft hij nu plotseling een sprong gemaakt en hij vindt het ook leuk om te doen.

(moeder over zoontje van 6 jaar)


Privacyverklaring
Algemene Voorwaarden
Klachtenprocedure

Copyright © 2024
Juliette Jansen Coaching & Yoga