Juliette JansenJuliette Jansen heeft haar praktijk opgericht in 2007. Na 22 jaar ervaring als docent in het basisonderwijs besloot zij met haar kennis en ervaring de stap te nemen om kinderen en volwassenen op een persoonlijke en creatieve manier te begeleiden als (kinder)coach. Inmiddels bestaat haar praktijk al ruim 17 jaar en is Juliette hiermee een van de pioniers op het gebied van kindercoaching.

“Tijdens mijn loopbaan als groepsleerkracht en remedial teacher in het basisonderwijs merkte ik dat er soms meer aan de hand was dan alleen een leerprobleem. Ik zag hele gevoelige kinderen of kinderen met sociale en emotionele uitdagingen.

Ik ben verschillende opleidingen en cursussen gaan volgen om deze kinderen en hun ouders te kunnen begeleiden. Vervolgens heb ik alle kennis en ervaring samengevoegd en ben ik met veel plezier mijn eigen praktijk gestart. Verder ben ik getrouwd en moeder van twee volwassen dochters.

In het verleden heb ik kinderyogalessen gegeven en nu geef ik ook Yin Qi Yoga voor volwassenen.

Om kwaliteit te bieden ben ik aangesloten bij Adiona, beroepsorganisatie voor kindercoaches. Ook volg ik geregeld intervisie, supervisie en nascholingen. Mijn hart ligt bij het verbinden van kinderen en volwassenen met hun eigen wijsheid. Ook jongeren zijn welkom!”


Privacyverklaring
Algemene Voorwaarden
Klachtenprocedure

Copyright © 2024
Juliette Jansen Coaching & Yoga