Werkwijze


Kindercoaching:

Vaak is er eerst een kennismakingsgesprek, meestal per telefoon met één van de ouders. Is er een klik, dan is er de mogelijkheid tot een intake. We maken samen een plan op maat voor begeleiding ouder(s) en/of kind.

Na gemiddeld drie kindersessies is er meestal een oudergesprek. We kijken dan hoe het gaat en wat er eventueel nog nodig is. Gemiddeld zijn er 4 tot 6 sessies voor het kind zelf nodig, dus zonder de intake en de oudergesprekken mee te tellen. De snelheid van de voortgang is wel mede afhankelijk van de bereidheid van de ouder(s) om te ondersteunen en ook of er bij de ouders bereidheid is naar zichzelf te kijken en dan nog het aantal doelen die zijn gemaakt. School wordt zo nodig ook betrokken bij een plan van aanpak.

Voor kinderen wordt er gebruik gemaakt van: Helend Spelen, De Reis naar Binnen, de Matrixmethode, Braingym, bachbloesemremedies, een taal erbij, gesprek, tekenen, schilderen en veel meer creativiteit. Vooral de innerlijke wijsheid krijgt alle ruimte. Ook is het mogelijk om onze therapiehond Mila op een speelse wijze in te zetten.


Coaching volwassenen:

Voor volwassenen wordt er vooral gebruik gemaakt van de methodiek Opvoedopstellingen, gesprek en De Reis naar Binnen.


Privacyverklaring
Algemene Voorwaarden
Klachtenprocedure

Copyright © 2024
Juliette Jansen Coaching & Yoga