SchilderijenJuliette Jansen (1965) schildert en tekent al graag sinds haar kindertijd. Na lessen schilderen en tekenen op de Pedagogische Academie heeft zij ook met veel plezier teken- en schilderslessen gegeven op de basisschool. Zij heeft de afgelopen jaren lessen gevolgd bij o.a. Paul Ovink en Eveline Paalvast in acryl- en olieverftechnieken.

Sinds 2007 is zij meer en meer gaan schilderen, nadat zij haar drukke baan in het onderwijs vaarwel had gezegd en een praktijk voor kindertherapie en kindercoaching is begonnen. In 2008 is zij gestart met het geven van workshops en heeft zij een lessenserie “Creatieve Yoga” voor kinderen gegeven en een aantal keer een “Doe en Droom Dag” georganiseerd met veel creativiteit. Een groot onderdeel van deze lessen is het tekenen en schilderen.

Ook schildert zij momenteel in “het schildersatelier” van de Speeldoos. In haar schilderijen is vaak een droomwereld weergegeven, maar ook haalt zij haar inspiratie uit de natuur. Zij maakt graag gebruik van gemengde technieken, waaronder acryl, collage en pastel.

Neem voor meer informatie over o.a. de prijzen contact met haar op. Ook kunt u een vrijblijvende afspraak maken om haar werk te zien.

Portfolio

Privacyverklaring
Algemene Voorwaarden
Klachtenprocedure

Copyright © 2024
Juliette Jansen Coaching & Yoga